Enlaira les ales

Enlaira les ales és un viatge amb cinc etapes. Episodis d’una aventura vital d’una dona de més de 50 anys, professional autònoma, persona inquieta, curiosa, observadora, viatgera i amb les “ulleres liles” sempre actives. Llibre de lectura, consulta, divulgació i reivindicació de la memòria de les dones, les anònimes i les famoses. Amb  continguts diferents i complementaris.

Les Memòries Líquides es capbussen dins l’aigua dels safareigs i escolten les veus de les dones que hi han fet bugada, en sentit literal i metafòric. Espais de treball, llibertat, socialització, solidaritat, dolor i ràbia, mort, alegries i tristors, xafarderies, trobades nocturnes, cançons, contes i vivències íntimes.  

Pensat, escrit i publicat és un recull d’articles publicats en la seva majoria al setmanari penedesenc El Tres de Vuit.

La noia que no duia calces i altres relats és una selecció d’experiències viscudes per l’autora, on la semblança amb la realitat no és pura coincidència.

Llença’t al buit i se t’obriran les ales és una selecció de pensaments d’autores i alguns autors, carregades de força i energía vital.

Jo canto, tu cantes elles canten és un mini cançoner perquè recuperem aquest plaer de cantar. Lletres noves que he inventat a partir de melodies conegudes.

Paraules, imatges, colors i tota la passió de comunicadora i dinamitzadora cultural. Desde Sant Pau d’Ordal (Subirats), amb la roba estesa als quatre vents!